fbpx

Нарачајте овде или преку нашите профили на социјалните медиуми. Производите се плаќаат при достава на врата.

ПРЕМИУМ МАШКИ МАИЦИ И КОШУЛИ

Онлајн продажба на квалитетни, елегантни и модерни кошули изработени од италијански материјали.

Еве што кажуваат за нас некои од преку 5000 задоволни купувачи:

Марија Маца Ристевска

Перфекција е вашето друго име. Незаменливи, најдобри .... Презадоволен сум

Флора Арсовска

Професионални, услужливи и брза комуникација. Кошулите се со одличен квалитет, да го поддржиме нашето Македонско производство.

Менче Цветановска

Можам да кажам само пофални зборови. Одличен квалитет, супер комуникација и брза достава. Секоја чест!