fbpx

Нарачајте овде или преку нашите профили на социјалните медиуми. Производите се плаќаат при достава на врата.

ABOUT US

Кои сме ние и зошто ние

Како компанија беспрекорно функционираме од 2018 година, повеќе годишно искуство во индустријата како и секојдневно усовршување и применување на новите техники и технологии во секојдневното работење. Од формирањето, па до денес може да се пофалиме со доста голем број на задоволни, сериозни клиенти кои денес се наши партнери/соработници.

Се состоиме од тим на креативни и искусни млади лица, инспирирани од брзиот пазар каде се трудиме сите клиенти да се задоволни од нашиот производ и квалитет. Нашата мисија како тим е да експресно одговориме на нарачката и нашите клиенти секогаш да бидат задоволни од услугата и од квалитет на нашите производи.

УСЛУГИ: Нашата понуда вклучува различни дезени и два модели Слим фит и Регулар фит за секој вкус на нашите клиенти